Halsband hond bloemen groen smal RAWR pets

Wat is een honden ketting?

Een honden ketting is een extra smalle halsband welke in verschillende maten verkrijgbaar is, van de allerkleinste puppy, tot aan de juiste maat voor grote honden.

De ketting bevat een kleine D-ring waar een (naam) tag aan te bevestigen is. Deze kleine ring is niet geschikt om een riem aan te clippen.

Er zijn verschillende redenen waarom je een honden ketting zou aanschaffen voor je huisdier. Hier onder geven we je daar graag meer uitleg over.

Pup laten wennen aan halsband

Zodra jouw pup in huis komt is hij of zij waarschijnlijk nog niet gewend aan het lopen aan de riem, of het dragen van een halsband. 

Een honden ketting is ideaal door zijn smalle formaat ideaal om jouw pup te laten wennen aan het dragen van een halsband. Hoe eerder je daar mee begint, hoe beter!

Puppy hond halsband glitter feest koper RAWR pets
Halsband smal klein pup glitter koper feest kerst RAWR pets

Gepersonaliseerde naam tag

Een honden ketting is perfect voor het bevestigen van de gepersonaliseerde naam tag van jouw hond. Hierop kan je de naam en of jouw telefoon nummer laten graveren. Mocht jouw hond zelf besluiten om buiten te gaan spelen, dan vind hij zo snel zijn weg naar huis terug, met een beetje hulp van de buurt bewoners. 

En natuurlijk staat zo’n ketting ook gewoon onwijs leuk in combinatie met een tuigje! 

Katten halsband​

De kleinste maat van de honden ketting is ook perfect te gebruiken als halsband voor katten. 

De D-ring is perfect geschikt om een gepersonaliseerde naam tag aan te bevestigen, een een klein katten belletje. 

ID tag hond kat gegraveerd naam roze hart handgevormd ster goud RAWR pets