Ontwerp je eigen handgemaakte keramiek!

Specifieke wensen hoe jouw mok, dog bowl of slow feeder er uit zou moeten zien?
Ontwerp het zelf en RAWR pets gaat deze voor je maken.

Heb je gekozen voor een ontwerp met tekst? Dan wordt enkel de binnenkant en de bovenrand van het object geglazuurd. In alle ontwerpen zonder tekst wordt het item tot +/- 1 cm boven de onderrand geglazuurd. 

Mok

Dog bowl

Glazuur

Benieuwd welke glazuren er bij de opties horen? Bekijk hier de kleurenkaart.

Klik hier

Wat kost handgemaakte keramiek op maat?

De prijzen van maatwerk handgemaakte keramiek kunnen verschillen. Dit heeft te maken met het type object, het formaat, de bewerkelijkheid en de afwerking. Alle aspecten bij het vervaardigen van jouw ontworpen product tellen mee in de prijs. Simpel gezegd: hoe meer details, haken en ogen je verzint, hoe meer tijd er in gaat zitten om het te maken, dus hoe kostbaarder het zal zijn. 

Mok

Voor een mok kun je uitgaan van €20 per stuk. 

Wil je er graag een naam of enkel woord op, zoals dogmom, dogdad of wat anders? Dan rekenen we daar €5 extra voor. Wil je er graag een langere tekst op? Hou dan rekening met nog €5 extra, dus totaal een toeslag van €10. Voor een mok met de tekst ‘you had me at woof’, of ‘een pootje van Sophie’ kom je dan dus uit op €30. 

Dog Bowl

De prijs van een Dog Bowl begint bij €30 voor een bak van rond de 10cm. Voor een bak van rond de 15cm ga je naar €35, en voor 20cm door naar €40. Wil je groter dan 20cm, bijvoorbeeld 25cm? Dan ga je naar €45 en voor 30cm naar €50. 

Wil je er graag een naam op? Dan rekenen we daar €5 extra voor. Wil je er graag een langere tekst op? Hou dan rekening met nog €5 extra, dus totaal een toeslag van €10. Voor een Dog Bowl van 20cm met de naam van je furfriend er op ben je dan dus €45 kwijt. 

Slow Feeder

Ook Slow Feeders, aka brain feeders, zijn in tientallen maten te maken. Hoog, laag, groot of klein, aan jou de keus. Voor een Slow Feeder van rond de 15cm moet je denken aan een prijs van €45. Een maatje groter, 20cm zal €50 gaan kosten en 25cm €55. Nog groter? Voor 30cm zullen we €60 rekenen. 

Wil je er graag een naam op? Dan rekenen we daar €5 extra voor. Wil je er graag een langere tekst op? Hou dan rekening met nog €5 extra, dus totaal een toeslag van €10. Voor een Slow Feeder van 20cm met de naam van je furfriend er op ben je dan dus €55 kwijt. 

Alle bovengenoemde prijzen zijn indicaties, daadwerkelijke prijzen kunnen afwijken. Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. 

Tapse of rechte randen

In ons assortiment hebben wij voornamelijk Dog Bowls en Slow Feeders met tapse randen. Bij een tapse rand loopt de buitenste rand lichtjes naar binnen toe. Een zachte, sierlijke curve. 

Sommige furfriends vinden dit lastig eten en drinken. Ze komen dan met hun snuitje niet goed bij de rand van de bak en dit kan frustrerend werken. Voornamelijk honden met kortere snuitjes hebben hier moeite mee. Daarom bieden wij ook de optie voor rechte randen aan. Dan loopt de buitenrand gewoon netjes recht omhoog. 

Bestellen, levertijd, betaling, annuleren en retourneren

Zodra wij de aanvraag ontvangen maken we een prijs opgave voor je op, deze ontvang je via de mail. Mail hierop je akkoord terug, dan wordt je bestelling in werking gezet. Vergeet dit niet te doen!
 
Hou rekening met een levertijd van 8 – 12 weken, gerekend vanaf het moment dat jij akkoord gegeven hebt op de prijsopgave.
 
Zodra het akkoord ontvangen is, is het niet mogelijk om nog te annuleren of te retourneren. Zodra de items gereed zijn voor verzending ontvang je een factuur. 

Volledig custom made design

Heb je specifieke wensen, niet alleen qua formaat en kleur, maar heb je ook je eigen ideeën over het volledige ontwerp? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een verhoogde voerbak, of een ontwerp met diverse kleuren? Jazeker, óók dat kan!
 
Jouw idee, mijn kennis en vakmanschap.
  • Online intake 15-30min
  • Ik stuur je de eerste schetsen door, hier kun je feedback op geven.
  • Ik stuur je de tweede ronde schetsen door.
  • Hier kun je opnieuw feedback op geven. Dit is de laatste feedback ronde.
  • Ik stuur je het definitieve ontwerp door.

Is dit ontwerp wat jij voor ogen hebt? Tof! Dan ga ik graag voor je aan de slag om jouw ontwerp tot leven te brengen. Je ontvangt een offerte voor het totaalbedrag. Zodra we jouw akkoord hierop hebben ontvangen gaat jouw idee in productie. 
Het totaalbedrag bestaat uit het ontwerp proces (t.w.v. €99) en de kosten voor de realisatie van het ontwerp. 

Is dit het toch niet? Dat kan gebeuren, geen enkel probleem. Dan ontvang je een factuur voor het geleverde werk. De kosten hiervoor zijn €99.

Wil je meer feedback rondes? Dat kan, daar rekenen we €40 per keer voor. Waarom €40? Creativiteit en ontwerpen is niet als een wiskunde som oplossen, dat schud je niet altijd zomaar uit je mouw (dat doe ik bij wiskunde trouwens ook niet). Er gaat tijd, concentratie, inlevingsvermogen en vanallesennogwat zitten in een ontwerp proces. Daarom zijn wij genoodzaakt om hier een extra toeslag voor te rekenen.